Blogi

Sähköinen tilitoimistomme 2017

16.6.2017

Tilitoimistomme kevät sujui tänä vuonna hyvin. Resurssitilanteemme oli kunnossa ja selvisimme töistämme ilman kohtuuttoman pitkiä työpäiviä. Kesälomakausi on alkanut ja voimme itse kukin hyvillä mielin pitää vuorollamme ansaittua lomaa.

Edellinen vuosi 2016

Vuosi 2016 sujui tilitoimistossamme suunniteltua paremmin. Kasvumme vuoteen 2015 verrattuna oli 20 prosenttia, liikevaihtomme ollessa 1.067.000 euroa. Rikoimme näin ollen maagisen miljoonan euron rajan. Työntekijöitä tilitoimistossamme oli tilikaudella keskimäärin 10 henkilöä.

Kasvumme oli sopivalla tasolla aiheuttamatta meille kasvukipuja. Keskityimme ennen kaikkea palvelumme laatuun ja työntekijöiden hyvinvointiin. Näin haluamme toimia jatkossakin. Kasvu syntyy siinä rinnalla, kun sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat hyvin.

Kuluva vuosi 2017

Vuoden 2017 liikevaihtoennusteemme on 1.100.000 euroa. Vakituisia työntekijöitä meillä on tällä hetkellä 11 henkilöä. Tämän vuoden tärkein tavoitteemme on kehittää ja syventää osaamistamme Netvisor-käyttäjinä ja varmistaa näin paras palvelu asiakkaillemme Netvisorin käytön tukena. Tulevana syksynä pidämme viikoittain kehitys- ja koulutuspalavereita henkilökuntamme kesken. Suunnitelmissamme on myös järjestää asiakkaillemme ja kumppaneillemme Netvisor-koulutuksia syksyn aikana.

Näillä mietteillä kohti kesää. Kiitämme asiakkaitamme, kumppaneitamme ja työntekijöitämme hyvästä alkaneesta vuodesta ja sujuvasta yhteistyöstä!

Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja