Blogi

Sari Hintikka on Aldian uusin vahvistus

5.11.2019

Vihdoinkin saimme syksyllä aloitetun rekrytointiprosessimme päätökseen ja valitut henkilöt toimistollemme työn touhuun. Sari Hintikka aloitti eilen Aldian uusimpana työntekijänä. Sarilla on yli kymmenen vuoden kokemus tilitoimistotyöstä ja kirjanpidosta. Sari on suorittanut KLT-tutkinnon 2017 ja vahvistaa entisestään vahvaa osaavaa tiimiämme omalla kokemuksellaan. 

Sari on valmistunut laskentatoimen merkonomiksi 2001 Jyväskylästä. Tilitoimistouransa hän on aloittanut 2005. Sarilla on monipuolisesti kokemusta sekä yritysten kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Takavuosilta löytyy kokemusta myös palkanlaskennasta. KLT-tutkinto parin vuoden takaa on piste i:n päälle Sarin hienossa CV:ssä.

Sari aloittelee tiimissämme hiljalleen tutustumalla ensin talon tapoihin ja työkaluihin. Pikku hiljaa hän saa hoitaakseen omia asiakkaita Aldian tavan mukaisesti. Kullakin kirjanpitäjällä meillä on oma ”asiakassalkku”, josta kirjanpitäjä vastaa itsenäisesti. Työkalumme on nykyaikainen Netvisor. Netvisor on looginen ja helppokäyttöinen ohjelma. Sekä asiakkaamme että työntekijämme ovat nopeasti ottaneet ohjelman haltuunsa.

Tänään aloitimme päivän poikkeuksellisesti valokuvauksella Jussi Koivusen studiolla Onkiniemessä. Innolla odotamme uusia valokuvia, jotta saamme tiedot ajan tasalle yhteystietoihimme.

Kiitos Sarille, kun valitsit Aldian! 🙂

Tiina Raatikainen, toimitusjohtaja