Blogi

Taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä

30.3.2018

Meillä on jälleen haku päällä hyvälle kirjanpitäjälle. Mietin, että laittaisinko hakuun kirjanpitäjän, taloushallinnon asiantuntijan vai talouskonsultin vai minkä. Yhtä kaikki kysymys on kuitenkin kirjanpidosta ja ennen kaikkea asiakaspalvelusta. Eli meitä kiinnostavat hyvät, kokeneet ja tunnolliset kirjanpitäjät, jotka viihtyvät huumorintajuisesssa tiimissä, jossa työt voi suunnitella melko vapaasti asiakkaan huolenpito tähtäimessä. 

Syy miksi haemme jälleen kirjanpitäjää on yksinkertaisesti se, että työtä on tehtäväksi ja kesälomat lähestyvät. Kesäloman jälkeen tulee ”hiljainen” syksy, joka ei toistaiseksi vielä kertaakaan ole ollut kovin hiljainen ja sen jälkeen jälleen lähestyy vuoden vaihde. Haluamme olla ajoissa liikkeellä ja varmistaa, että resurssit riittävät, työntekijämme voivat hyvin ja asiakkaamme saavat jatkossakin erinomaista palvelua.

Vaikka olemmekin sähköinen toimisto, niin kirjanpito on kuitenkin samanlaista kuin perinteisessäkin palvelussa. Näin ollen avoin paikkamme sopii sekä perinteisen tilitoimiston kokemusta omaavalle että jo sähköiseen palveluun perehtyneelle hakijalle. Meille tärkeintä on löytää loistavaan työyhteisöömme uusi jäsen, jonka tähtäimessä on palvella asiakkaitaan hyvin ja menestyä omassa tehtävässään.

Meitä on tällä hetkellä 12 henkilöä, joista kaksi on palkanlaskijaa ja yksi määräaikainen harjoittelija kesän yli. Tiedot työntekijöistämme päivittyvät kotisivuillemme ajan tasalle ensi viikon aikana. Kirjanpitäjistämme kolme on KLT-kirjanpitäjiä, muutkin kokeneita oman alansa ammattilaisia. Hyvä tiimi siis kokonaisuutena, johon haluamme yhden henkilön lisää.

Toivomme hakijalta vähintään viiden vuoden tilinpäätöskokemusta ja tilitoimistotyöhön soveltuvaa koulutusta. Olemme joustava työyhteisö, jossa kukin vastaa omista asiakkaistaan ja hallitsee omaa työkenttäänsä ollen tarvittaessa apuna muulle tiimille ja vastavuoroisesti saaden apua tarvittaessa.

Laitathan hakemuksen ja cv:n mahdollisimman pikaisesti sisältäen palkkatoivomuksen osoitteeseen tiina.raatikainen@aldia.fi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme. Mikäli sinua huolestuttaa kesäloma, niin lupaamme sinulle neljän viikon mittaisen vapaan kesällä ja maksamme sinulle lomarahat. Et siis menetä mitään. Sen sijaan saat mahdollisuuden työskennellä hyvähenkisessä nykyaikaisessa ja joistavassa työyhteisössä kanssamme.

Mikäli haluat lisätietoja, niin minulle voit soittaa numeroon 040 512 8680.

Tiina Raatikainen