Blogi

Taloushallintoa 2017

22.12.2017

Taloushallintoliitto on uusinut tilitoimistomme auktorisoinnin vuosille 2018-2019. Kun saimme tiedon asiasta, saimme myös tilastotietoa Taloushallintoliiton jäsentilitoimistoista. Raportti vahvisti ajatustani, että Aldia on aidosti sähköisen palvelun edellä kävijä. 

 

Tilitoimistomme kuuluu 1,2 %:n joukkoon tilitoimistoja, joissa kaikki asiakkaat lähettävät  ja vastaanottavat verkkolaskuja. Vain 1 % tilitoimistoista tarjoaa asiakkailleen ohjelmistoja. Olemme siinä joukossa, kauttamme asiakkaat saavat täyden palvelun.

Olemme keskimääräistä suurempi tilitoimisto sekä henkilömäärän että yrityksen liikevaihdon perusteella. Keskimäärin tilitoimistoissa on henkilökuntaa 9,1 henkilöä. Mediaani henkilöstömäärälle on viisi, mikä tarkoittaa että on paljon pieniä ja todella isot nostavat keskiarvoa.

Itse koen, että olemme melko optimaalisen kokoinen tilistoimisto niin asiakkaan kuin työntekijänkin hyvinvoinnin kannalta. Olemme riittävän iso pystyäksemme vastaamaan asiantuntijuutta vaativiin pulmiin. Toisaalta olemme riittävän pieni ollaksemme joustava ja nopea tilanteen niin vaatiessa.

Työyhteisönä olemme viihtyisä ja meillä on mukavaa olla töissä. Teemme tiiviisti yhteistyötä keskenämme ja tuemme toinen toisiamme haasteellisissa pulmissa. Meille on kiva tulla aamuisin töihin.

Näillä mietteillä jatkamme hallittua kasvuamme huolehtien sekä asiakkaistamme että työntekijöistämme.

Rauhallista Joulun aikaa toivotellen

Tiina Raatikainen