Blogi

Tilitoimisto, kirjanpitäjä, rekrytointi

20.9.2017

Hae kirjanpitäjäksi Tampereen ydinkeskustaan – kasvavaan tilitoimistoon ja modernin viihtyisään työympäristöön. Huomioimme myös palkanlaskijoiden hakemukset, mikäli sinulla on intoa ja osaamista tehdä myös avustavia taloushallinnon tehtäviä.

Tehtäväkuvaus

Tarjoamme sinulle monipuolista ja haastavaa tehtävää. Tehtäviisi kuuluu hoitaa vastuullisesti omien asiakkaidesi kirjanpidon palvelut tilinpäätöksineen. Toimit asiakkaidesi yhteyshenkilönä ja lasket myös asiakkaidesi palkkoja. Sinulla on kokemusta tilitoimistotyöstä ja olet tehnyt jo useita tilinpäätöksiä.

Edellytämme

Hakijalla tulee olla tilitoimistokokemusta ja soveltuva koulutus. Hakija on kiinnostunut sähköisistä palveluista ja ohjelmista. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys,  aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä. Taloushallinto automatisoituu ja kirjanpitäjän työnkuva on muuttunut. Palvelumme on yhä enemmän neuvontaa ja asioiden tulkintaa.

Tarjoamme

Netvisor
Olemme erikoistuneet automatisoituun Netvisor-palveluun. Tuotamme kaikki kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme Netvisorilla. Tarjoamme mahdollisuuden täysin sähköiseen työympäristöön, perehdytämme sinut ja tarjoamme tarvittavan ohjelmistokoulutuksen. Pääset siis eroon paperista!

Prosessit
Olemme panostaneet Aldiassa hyviin ja toimiviin prosesseihin. Meillä ei ole mikään hukassa ja työn hallinta on helppoa. Prosessien suunnittelu myös mahdollistaa kaikille työntekijöillemme neljän viikon yhtämittaisen kesäloman. Uutena työntekijänä sinulla on mahdollisuus talvella ja kesällä täydentää lomasi täyden vuosiloman mittaiseksi sovituilla vapailla.

Työyhteisö
Meillä on avoin ja positiivinen työyhteisö. Toimistomme on keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa, tilat ovat viihtyisät ja työvälineemme ergonomiset. Kuuntelemme työntekijöidemme henkilökohtaisia toiveita työvälineitä hankkiessamme. Työntekijämme nauttivat monipuolisista henkilökuntaeduista sisältäen mm. smoothien päivittäin ja hieronnan toimistossamme kuukausittain. Käytössämme on joustava työaika ja työtä on mahdollisuus tehdä myös etänä.

Työsopimus
Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme. Työn aloittamisajankohdasta voimme sopia toiveesi mukaan. Palkka määräytyy oman osaamisesi perusteella.

Hae 22.10.2017 mennessä

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com

Voit myös hakea yhteyslomakkeen kautta.

Siirry lomakkeeseen

Lisätiedot:


Tiina Raatikainen
tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com
040 512 8680

Voit myös soittaa jollekin työntekijöistämme tehtävään liittyen.
Työkavereiden tiedot löydät täältä.