Blogi

Töihin tilitoimisto Aldiaan

22.1.2019

Etsitkö uusia tuulia tai haasteellisempaa työtä mukavassa seurassa joustavin työajoin. Etsimme joukkoomme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Tutustu tilitomistoomme ja mikäli kaikki näyttäisi olevan meillä hyvin, niin laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Teemme töitä tosissamme asiakkaidemme eduksi, mutta pilke silmäkulmassa. Käytössämme on joustavasti liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Meillä on riittävästi resursseja ja tilinpäätösaikakin hoituu kohtuullisin työtunnein.

Tehtäväkuvaus

Kirjanpitäjänä hoidat vastuullisesti asiakkaidesi välitilinpäätösluonteiset kirjanpidon kuukausipalvelut sisältäen taloushallinnon ja verotuksen neuvontapalvelut.  Hoidat sujuvasti omien asiakkaidesi tilinpäätökset veroilmoituksineen.  Halutessasi voit laskea myös palkkoja. Olet tarvittaessa kollegoillesi tukena ja vastaavasti pyydät ja saat tukea tilanteen mukaan. Tehtävä on vastuullista asiakaspalvelua ja kirjanpitoa.

Edellytämme

Hakijalla tulee olla tilitoimistokokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus. Hakija on kiinnostunut sähköisestä ja nykyaikaisesta tilitoimistopalvelusta. Tärkeää on asiakaspalveluhenkisyys, aktiivinen ote työhön ja halu kehittyä alamme muuttuvassa ympäristössä. Taloushallinto automatisoituu ja kirjanpitäjän työnkuva on muuttunut. Palvelumme on yhä enemmän neuvontaa ja asioiden tulkintaa.

Tarjoamme

Netvisor
Olemme erikoistuneet automatisoituun Netvisor-palveluun. Tarjoamme mahdollisuuden täysin sähköiseen työympäristöön, perehdytämme sinut ja tarjoamme tarvittavan ohjelmistokoulutuksen.

Prosessit
Olemme panostaneet Aldiassa hyviin ja toimiviin prosesseihin. Meillä ei ole mikään hukassa ja työn hallinta on helppoa. Prosessien suunnittelu myös mahdollistaa kaikille työntekijöillemme neljän viikon yhtämittaisen kesäloman.

Työyhteisö
Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen keskustassa keskeisellä paikalla Stockmannin kupeessa. Toimistomme on moderni ja valoisa 250 neliöinen avokonttori neuvottelu- ja sosiaalitiloineen. Jokaisella työntekijällämme on oma ergonominen ja viihtyisä työpiste. Tilitoimistossamme on hyvä ilmapiiri, mikä  tarjoaa mahdollisuuden avoimeen ja sujuvaan kanssakäymiseen.

Edut
Etuihimme kuuluu laaja sairauskuluvakuutus, työterveyshuolto, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu, työmatkaetu sekä neljän viikon yhtämittainen kesäloma ja kuukausittainen hieronta toimitiloissamme ovat tarjoamiamme etuja. Autolla töihin tuleville tarjoamme pysäköintipaikan. Tarjoamme lisäksi päivittäin työntekijöillemme smoothien välipalaksi. Käytössämme on joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus. Tarjoamme monipuolisesti koulutusta tukemaan ammatillista kehitystä.

Työsopimus
Noudatamme ERTO:n TES:ta kaikissa työsopimuksissamme. Työn aloittamisajankohdasta voimme sopia toiveesi mukaan. Palkka määräytyy oman osaamisesi perusteella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen tiina.raatikainen@wp-aldia.demo2.netello.com. Halutessasi lisätietoja voit laittaa sähköpostia tai soittaa minulle numeroon 040 512 8680.

Kiinnostuitko? Hae heti, käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme! Teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen, Aldia Oy, toimitusjohtaja