Blogi

Ulkoistamalla teet taloutesi hallinnasta ketterämpää

18.6.2019

Nykytyöelämässä suurimpia haasteita ovat kiire sekä jatkuva muutos. Tekemisen tahti kiihtyy ja vastuualueet ovat murroksessa. Siksi taloushallinnon täytyy olla reaaliaikaista, ketterää ja luotettavaa.

Kun taloushallinto ulkoistetaan asiantuntevan kumppanin vastuulle, positiiviset vaikutukset korostuvat entisestään. Asiakkaidemme mukaan älykkään taloushallinnon suurimpia etuja ovat tekemisen helppous ja tehokkuus sekä reaaliaikaisuus. Ajansäästön lisäksi päätösten teko nopeutuu ja tehostuu, kun talouden tilaa voidaan seurata ketterästi ja reaaliajassa. Vuorovaikutus on tehokasta, kun ajan tasalla oleva taloustieto on sekä yrityksen että tilitoimiston saatavilla, yhdessä paikassa ja helposti käsillä. Osaavien taloudenhallinnan ammattilaisten ansiosta kassavirta, laskutus, raportointi sekä yrityksen taloustilanne ylipäätään ovat jatkuvasti kontrollissa, ja tilanteisiin puututaan ainoastaan, jos jotain poikkeavaa ilmenee.

Ulkoista taloushallintosi sertifioidulle Netvisor Premium Plus Partnerille

Aldialla tekemisen keskiössä on ollut aina prosessien, osaamisen ja koulutuksen jatkuva kehittäminen. Me olemme erikoistuneet Netvisor-palveluun jo vuodesta 2007, ja nyt olemme sertifioitu Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimisto. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yrityksemme viidestätoista ammattilaisesta kymmenen on sertifioituja Netvisor-osaajia, joiden tietotaito on suoraan asiakkaidemme käytettävissä. Netvisor-jälleenmyyjänä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme koko ohjelman käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella. Sertifioitujen asiantuntijoidemme ansiosta voimme tarjota lisäksi sekä Netvisor-järjestelmän koulutuspalvelut että käytön aikaiset tukipalvelut.

Ulkoistamalla älykkään taloushallinnon palvelunsa organisaatio voikin varmistaa, että sen taloudenhallinnan tukena ovat aina sähköisen Visma Netvisor -järjestelmän parhaat mahdolliset hyödyt.

Mikäli tahdot tietää, mitä mieltä Taloushallintoliiton johtava asiantuntija Janne Fredman on taloushallinnon ulkoistamisesta, kannattaa tutustua oheiseen artikkeliin:

https://www.businessopas.fi/ulkoistaminen/kannattaako-taloushallinnon-ulkoistaminen