Kirjanpito Tampere

Kirjanpito Tampere – Aldia huolehtii pk-yritysten taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Hoidamme kirjanpitosi ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, apua ja neuvoja kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa sekä tehokkaat työkalut yrityksesi sähköisen kirjanpidon hoitamiseen – milloin ja missä tahansa.

 

kirjanpito Tampere valitse luotettava yhteistyökumppani

Kirjanpito Tampere – Huolehtivaa kirjanpitoa

Aldia on yrittäjävetoinen kymmenen hengen taloushallintokumppani Pirkanmaan sydämessä, Tampereella. Olemme joustava paikallinen toimija, joka suunnittelee ja toteuttaa kirjanpitoa yrittäjä edellä. Tavoitteemme on, lakisääteisten velvoitteiden lisäksi, kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja parantaa yrityksen tuottavuutta. Huolehdimme yrityksen lakisääteisistä kirjanpito- ja verovelvoitteista oma-aloitteisesti ja reagoimme nopeasti asiakkaan toiveisiin.

Henkilökohtaista palvelua

Jokaiselle asiakkaalle nimetään oma henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka hoitaa yrityksen kaikki kirjanpito- ja talousasiat. Kirjanpitäjäsi seuraa yrityksen taloutta ja edistää aktiivisesti taloushallinnon oikeaa hoitamista. Hän perehtyy yrityksesi toimintaan ja on käytettävissäsi aina kun tarvitset apua. Tutun kirjanpitäjän kanssa asiointi on helppoa ja säästää aikaa.

Sähköistä taloushallintoa

Kirjanpito hoidetaan Aldiassa sähköisesti. Sähköinen taloushallinto säästää aikaa sekä parantaa tiedon laatua ja saatavuutta. Kaikki informaatio kulkee yhden järjestelmän kautta ja arkistoituu automaattisesti samaan ohjelmistoon. Käytössämme on Netvisor -taloushallintojärjestelmä. Kaikki yrityksesi taloustiedot ovat käytettävissäsi aina, missä ja milloin tahansa. Olet aina ajan tasalla yrityksen kirjanpito- ja kassatilanteesta.

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Netvisor on Suomen eniten käytetty taloushallinto-ohjelma. Se on luotettava ja helppo käyttää. Meiltä saat ohjelman ja sen käyttöönoton ”avaimet käteen”-periaatteella: koulutuksen, tuki- ja päivityspalvelut. Olemme Netvisor Premium Plus Partner.

Kokonaisvaltaista palvelua

Me teemme yrityksesi taloushallinnosta helppoa ja hyödyllistä. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, verotusneuvonta, räätälöidyt raportit, budjetointi, tulosohjaus ja -seuranta, Netvisorin käyttöönotto ja Netvisorin käyttöön liittyvät tukipalvelut.

Kirjanpito Tampere monipuoliset palvelut

Kirjanpito Tampere – osaavaa paikallista kirjanpitoa

 • Meiltä saat henkilökohtaista ja aktiivista palvelua.
 • Ylläpidämme ammattitaitoamme ja sähköisen taloushallinnon erikoisosaamistamme koulutuksilla, ja pysymme näin kehityksen kärjessä.
 • Olemme yrittäjävetoinen tilitoimisto, joka osaa ajatella yrityksen ja yrittäjän etua.
 • Hoidamme kumppanuutta Visman kanssa huolella ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla järjestelmän kehityksestä.
 • Olemme helposti tavoitettavissa ja vastaamme asiakkaidemme pyyntöihin nopeasti.
 • Pidämme yrityksesi kirjanpidon ajan tasalla ja huolellisesti. Huolehdimme lakisääteiset velvoitteet oma-aloitteisesti ja määräajassa.
 • Tuotamme luotettavia kuukausittaisia kirjanpitoraportteja. Teemme myös räätälöityjä yrityskohtaisia raportteja.

 Kirjanpito Tampere valitse Aldia

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi

Kun valitset Aldian, sinä…

 • säästät työaikaa jopa tunnin päivässä.
 • minimoit kirjanpitovirheet.
 • osaat tehdä oikeita päätöksiä reaaliaikaisten raporttien pohjalta.
 • hoidat taloushallintoasioitasi mistä päin maailmaa tahansa.

Ota yhteyttä, vastaamme 24 h kuluessa