Blogi

Netvisor-Mobiilisovellus

19.3.2021

Netvisorin maksuttomat Mobiilisovellukset helpottavat yrityksen johdon ja työntekijöiden arkea. Palkansaaja voi tehdä sovelluksen avulla tuntikirjaukset ja matkalaskut kätevästi kännykällä ajasta ja paikasta riippumatta. Yrityksen johdolle mobiilisovellus tuo yrityksen ajan tasaisen taloustiedon aina käden ulottuville.

Netvisorin käyttäjille on tarjolla neljä mobiilisovellusta. Sovellukset ovat maksuttomia Netvisorin käyttäjille ja ladattavissa puhelimen sovelluskaupasta. Mobiilisovellusten käyttöoikeus on rajattavissa käyttäjäkohtaisesti Netvisorissa. Kukin käyttäjä saa itselle ne oikeudet, jotka helpottavat hänen arkeaan.

Esittelemme alla nämä neljä mobiilisovellusta ja kerromme lyhyesti niiden käyttömahdollisuuksista.

Netvisor

Työkalu työntekijän ja johdon arkeen

Työntekijän työkalut

Työaika – Työkalulla työntekijä voi kirjata tunteja sekä selata ja korjata kirjattuja työaikoja
Matkalaskut – Työkalulla käyttäjä voi luoda matka- ja kululaskuja. Sovelluksella on mahdollista kirjata päivärahoja, kilometrikorvauksia ja kuluja. Samaan aikaan voi ottaa valokuvan kuitista, jolloin kuitti on automaattisesti matkalaskun liitteenä ja siirtyy kirjanpitoon.
Oma työsuhde – Mobiilisovellus näyttää palkansaajalle omat palkkalaskelmat, tiedon verokortin riittävyydestä sekä lomien ja liukumien saldoista. Työntekijälle on aina käden ulottuvilla tärkeimmät oman työsuhteen tiedot.

Johdon työkalut

Taloustiedot – Käyttäjä pääsee näkemään työkalussa muun kuvaajana muassa yrityksen liikevaihdon kuukausittain ja kumulatiivisesti, käyttökate- ja liikevoittotiedot samoin kuukausittain ja kumulatiivisesti sekä kassavirtakuvaajan. Myös yrityksen pankkitilisaldo ja avointen myyntilaskujen tilanne on sovelluksessa käyttäjälle tietoina.
Ostolaskut – Netvisor-Mobiilisovelluksen valikosta voidaan suoraan siirtyä valmiista linkistä Visma Manager -sovellukseen käsittelemään yrityksen ostolaskuja.

Visma Manager

Ostolaskujen käsittelyyn

Mobiilisovelluksessa on mahdollista tarkastaa, hyväksyä ja maksaa ostolaskuja. Oikeudet on automaattisesti rajattu samoin kuin Netvisorin täysversiossa.

Visma Scanner

Kuittien käsittelyyn

Kuittien toimitus kirjanpitoon onnistuu helposti mobiilisti. Kuitit kuvataan ja valitaan ”Lähetä asiakirja”, jonka jälkeen kuitit siirtyvät Netvisoriin kirjanpitäjän käyttöön. Mikäli halutaan nopeuttaa kuittien käsittelyä kirjanpitoon, on kuitin yhteyteen mahdollista laittaa lisätietoja ja näin automatisoida prosessia. Mikäli kuiteista halutaan luoda siirron mukana automaattisesti tiliöity tosite kirjanpitoon, on se mahdollista valitsemalla kululaji, lisäämällä arvonlisäverotieto ja kommentti kuitille. Työkalua voi siis käyttää omaan toimintaan sopivalla tavalla.

Netvisor ID

Tunnistautumiseen

Sovelluksen avulla voi tunnistautua Netvisoriin. Tämä on vaihtoehtoinen tunnistautumistapa pankkitunnuksille ja mobiilivarmenteelle. ID on hyvä olla varalla pankin mahdollisen palvelukatkon aikana ja näin varmistaa, että on aina pääsy Netvisoriin. Tunnistautuminen tapahtuu kasvotunnistautumisena tai sormenjälkitunnistautumisena riippuen käyttäjän matkapuhelimen ominaisuuksista.

Näistä ja muista Netvisorin ominaisuuksista kerromme mielellämme lisää. Olethan yhteydessä!

Tilitoimistoterveisin

Tiina Raatikainen, yrittäjä