Netvisor-asiantuntijuutta

Olemme Netvisor Premium Plus Partner tilitoimisto

Sähköistä taloushallintosi Netvisor-tilitoimiston avulla

Aldia on Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimisto. Olemme erikoistuneet Netvisor-palveluun vuodesta 2007 ja toimimme Netvisor-jälleenmyyjänä. Kauttamme saat ohjelman käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella, koulutuspalvelut sekä käytön aikaiset tukipalvelut. Varmistamme aina, että asiakkaanamme saat parhaan mahdollisen hyödyn sähköisistä Visma Netvisor -palveluista.

 

Sovi esittely

Tai soita 040 512 8680

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrittäjän arkea. Kun yrityksen kirjanpitoa hoidetaan sähköisesti, aikaa säästyy sekä asiakasyrityksessä että tilitoimistossa. Sama reaaliaikainen ja täsmällinen taloustieto on kummankin käytettävissä välittömästi, ja päällekkäinen työ osapuolten välillä poistuu. Kaikki tieto on samassa paikassa, ajan tasalla ja helposti käsillä. Saat kuukausittain ajankohtaisen kuvan yrityksesi talouden tilasta johtamisesi tueksi.

Myynti ja laskutus

Laskutusjärjestelmän avulla voit luoda laskut nopeasti ja helposti, missä ja milloin tahansa. Laskujen toimittaminen ja käsittely sähköisesti on nopeaa, joten saat suoritukset ajallaan. Järjestelmä tarjoaa sinulle aina ajan tasalla olevan laskutustilanteen. Se kohdistaa maksut automaattisesti ja hoitaa myös muistutukset puolestasi. Näin säästät sekä aikaa että rahaa käsittely- ja lähetyskuluissa. Myös sopimus- ja toistuvaislaskutus sekä älykkäät yhteydet perintätoimistoihin tehostavat ajankäyttöäsi.

Ostot ja maksuliikenne

Sähköisen järjestelmän ansiosta pääset eroon paperisista ostoslaskuista. Laskut tallentuvat järjestelmään automaattisesti, jolloin voit etsiä hintatietoja helposti ja nopeasti, valittujen kriteerien perusteella. Et tarvitse erillisiä pankkiohjelmia tai verkkopankkia, eikä laskuja tarvitse syöttää manuaalisesti. Koko laskuprosessi on käsillä samassa paikassa ja voit käsitellä ostolaskut myös mobiilisti. Automatisoitu käsittelyketju tarkastuksesta maksatukseen lisää läpinäkyvyyttä sekä raportoinnin reaaliaikaisuutta. Täsmällinen ja toimiva maksuliikenne on myös kustannustehokasta.

Raportointi ja budjetointi

Saat kaikki liiketoiminnan ohjaamiseen ja päätöksentekoon tarvittavat raportit yhdestä paikasta. Käytössäsi on reaaliaikainen tuloslaskelma, tase sekä hyödyllisimmät raportit, jotka voit valita itse. Näet helposti budjetin ja toteumatiedon eron ja voit tarkastella tapahtumia yksityiskohtaisesti. Saat selkeän kokonaiskuvan yrityksesi taloustilanteesta, sillä ohjelma kokoaa myös automaattisesti kassavirtaennusteen järjestelmässä olevien tietojen perusteella. Taloustieto on aina ajantasaista ja myös tilitoimiston käytettävissä, jolloin myös yhteistyö tehostuu.

Henkilöstö ja palkat

Kaikki palkansaajiin, työaikaan ja palkkoihin liittyvä tieto on helposti käsillä samassa paikassa muun taloustiedon kanssa. Tällöin palkanlaskennasta tulee luontevasti osa yrityksesi taloudenhallintaa. Voit hyväksyä palkat sähköisesti milloin tahansa. Voit myös jakaa palkkakulut automaattisesti laskentakohteille, jolloin seuraaminen ja analysointi helpottuvat. Lisäksi voit tarvittaessa hyödyntää valmiita integraatioita muihin HR-järjestelmiin. Netvisorin NetBoxi-toiminnolla lähetät kaikki tarvittavat tiedot turvallisesti palkanlaskentaa varten.

Työaika ja matkalaskut

Visma Netvisor -palvelun avulla yhdistät työajankirjaukset ja matkalaskut osaksi palkanlaskentaa. Voit tarkastaa ja maksaa työntekijöiden itse syöttämät työajankirjaukset ja matkalaskut ja tiedot siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan. Halutessasi voit syöttää tiedot kustannuspaikoittain. Voit syöttää, tarkastella ja hyväksyä tietoja myös mobiilisti. Työntekijäsi saavat suoritukset matka- ja kululaskuista ajallaan, kuitit pysyvät tallessa ja tiedot ovat myös laskutuksen käytettävissä.

Mobiilipalvelut

Netvisorin mobiilipalveluiden avulla voit hoitaa päivittäisiä asioita helposti liikkuessasi. Saat työntekijöiden tuntikirjaukset reaaliajassa, voit luoda matkalaskut tien päällä tai hyväksyä ja maksaa ostolaskut mobiilisti missä tahansa. Myös raporttien tarkastaminen mobiililaitteella on nopeaa. Kun kuvaat kuittisi, ne ovat luotettavasti tallessa ja ne voidaan viedä automaattisesti matkalaskulle tai käsiteltäväksi kirjanpitoon.

Valmiit Integraatiot

Netvisorin valmiiden rajapintasovellusten ansiosta valitsemiesi sovellusten yhdistäminen asiantuntijoidemme palveluihin sekä Netvisor-taloushallintoon onnistuu saumattomasti. Voit siirtää koko taloushallintosi pilveen ilman, että varsinaista toiminnanohjausta tarvitsee uudistaa. Lukuisten valmiiden integraatioiden joukkoon kuuluvat mm. työajanhallintaan, kassajärjestelmiin, verkkokauppaan ja toiminnanohjaukseen liittyvät palvelut. Lisätietoja sekä kattavan listauksen käytettävissä olevista rajapinnoista löydät Netvisor Marketplacesta.