Hoidamme koko taloushallintosi helposti ja tehokkaasti
Netvisor-ohjelman avulla

Aldia on näppärästä koostaan huolimatta raivannut tiensä isojen joukkoon Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimistoksi.
Olemme asiasta ylpeitä ja haluamme olla tittelimme arvoinen.

Siksi olemmekin jo vuosikaudet kouluttautuneet ja erikoistuneet Netvisor-palvelun ylivertaiseksi osaajaksi. Sen sijaan, että käyttäisimme omaa ja asiakkaidemme aikaa useisiin eri taloushallinnon ohjelmiin, me hyödynnämme jokaisen Netvisorin lukuisista, alati kehittyvistä mahdollisuuksista tinkimättömällä ammattitaidolla. Näin voimme taata asiakkaillemme täyden Netvisor-osaamisen ja sen myötä ohjelman ja mobiilisovelluksen tuomat, parhaat hyödyt niin hyvin kuin vain vuodesta 2007 kartutetun kokemuksen myötä voi.

1

Netvisor-ohjelman avaus

Aldian kautta saat helposti ja nopeasti Netvisor-ohjelman käyttöösi.
2

Käyttöönotto ja ­koulutus

Hoidamme kaiken valmiiksi, koulutamme sinut Netvisorin käyttöön.
3

Tuki- ja neuvontapalvelut

Autamme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Sen jälkeen taloushallinto käykin ennenkokemattoman helpoksi.

Miksi kaltaisemme Netvisor-osaaja voi hyödyttää sinua

Sinun tarvitsee vain päättää, mitä osa-alueita haluat meidän hoitavan ja mitä hoidat itse – kuljemme yrityksesi kaverina joka tapauksessa. Voit huoletta ulkoistaa meille isommankin kokonaisuuden tai hoitaa osan itse.

Netvisor-osaamisemme tekee taloushallinnosta asiakkaalle mahdottoman helppoa.
Kaikki hoituu, ei paitsi sähköisesti, vaan myös automatisoidusti eikä papereiden lähettelyä tai arkistoja enää tarvita.

Pääset kerralla eroon Excel-taulukoista, kuiteista ja kansioista ja tilalle saat reaaliaikaisen verkko- ja mobiilisivun, joista seurata yrityksesi taloushallintoa yhdessä meidän kanssamme. Näin sekä meillä että sinulla on aina käytössämme sama tieto ja dokumentit.
Kun taloushallinnossa hyödynnetään automatiikkaa tehokkaasti, nopeutuu tiedon käsittely ja liikuttelu ennen näkemättömällä tavalla. Automaation avulla aikaa vapautetaan taloushallinnon rutiineista tärkeämpään työhön ja tämä näkyy asiakkaallemme asioiden nopeana hoitumisena ja toimitusvarmuutena.
Automaatio auttaa meitä olemaan luottamuksesi arvoinen.

Sovi esittely

Netvisorilla hoituvat kätevästi muun muassa:

Ajantasainen kirjanpito

Ajantasainen kirjanpito

Myyntilaskutus ja saamisten valvonta

Myyntilaskutus ja saamisten valvonta

Ostolaskut ja maksuliikenne

Ostolaskut ja maksuliikenne

Budjetointi ja graafinen raportointi

Budjetointi ja graafinen raportointi

Palkkahallinnon hoitaminen

Palkkahallinnon hoitaminen

Lue tästä esimerkki, miten taloushallinnon automatiikka toimii:

Esimerkiksi verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto, pankkiyhteydet ja maksujen seuranta ovat sisäänrakennettuina Netvisor-ohjelmistoon.

  • Ohjelmisto huomauttaa asiakkaitasi maksamattomista laskuista ja siirtää ne tarvittaessa perintään.
  • Automaation avulla muodostuvat myös kirjanpidon tositteet.
  • Netvisor koostaa raportit myynnistä, tuotteista ja asiakkaista sekä näyttää myynnin kassavirran reaaliajassa.
  • Netvisorin avulla hoituvat myös mm. ilmoitukset tulorekisteriin.

Sovi esittely

Mobiilisovelluksella pääset tarkastelemaan yrityksesi taloushallintoa aina, kun haluat – missä ikinä oletkin

Netvisor on kehittänyt kätevän mobiilisovelluksen, jolla voit esimerkiksi hyväksyä ja maksaa laskuja, seurata yrityksesi talouden tilaa tai kirjata työtunnit – vain parilla painalluksella.

Mobiilisovelluksesta näet kootusti Netvisorin tärkeimmät kuvaajat, tiedot ja toiminnot. Työntekijät saavat sillä helposti ja nopeasti työtunnit kirjattua ja matkalaskut tehtyä. Yhtä näppärästi työntekijä voi seurata työaikansa liukumia ja lomapäiviään ja nähdä omat palkkalaskelmansa.

Yrityksen päätöksentekijöille mobiilisovellus tarjoaa nopeasti reaaliaikaisen kuvan liikevaihdosta, kassavirtaennusteesta, tilin saldoista ja monesta muusta tärkeästä luvusta.

Sovi esittely

Netvisor on valmiiksi integroitu useisiin hyödyllisiin ohjelmistoihin ja sovelluksiin

Useita liiketoimintaasi tehostavia ohjelmistoja on mahdollista käyttää integroidusti Netvisorin kanssa. Tällaisia ovat mm. erilaiset työajanhallintaan, kassajärjestelmiin, verkkokauppaan ja perintään liittyvät palvelut.

Lisätietoja sekä listauksen käytettävissä olevista integraatioista löydät Netvisor Marketplacesta.

Sovi esittely

Netvisor ohjelmistosta voit valita käytettävät ohjelmakokonaisuudet yrityksesi tarpeen mukaan:

1

Kun tarvitaan automatiikkaa kirjanpitoon

Netvisor kirjanpito-ohjelma muodostaa ajantasaisen kirjanpidon automaation avulla. Netvisorissa on valmiit yhteydet kaikkiin suomalaisiin pankkeihin eikä laskuja tarvitse syöttää käsin.

Ohjelma täsmäyttää suoritukset, lähettää maksut ja noutaa tiliotteet puolestasi. Myynti- ja ostoreskontran sekä palkanlaskennan tapahtumien tositteet muodostuvat ilman manuaalista kirjaamista. Siispä voit heittää hyvästit paperisille ostoslaskuille! Myös kirjanpidon jaksotuksissa ja vyörytyksissä sekä kulujen käsittelyissä tehdyt toimenpiteet siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Automatiikka lisää kirjanpidon läpinäkyvyyttä sekä tekee raportoinnista reaaliaikaista. Täsmällinen ja toimiva maksuliikenne on myös kustannustehokasta.

2

Kun halutaan automatisoida taloushallinnon rutiinit

Kaikki taloustieto on koottuna yhteen näkymään ja pääset tarkastelemaan sitä missä ja milloin tahansa. Netvisorissa hahmotat helposti päätason luvut ja pääset nopeasti porautumaan aina yksittäiselle tositteelle asti.

Netvisorissa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti. Kun pankkiyhteydet ja eri toiminnot ovat saumattomasti yhteydessä, näet yrityksen taloustilanteen ja tulevat saatavat sekä kulut reaaliaikaisesti. Kaikki tieto on käytettävissäsi sähköisenä, mikä tarkoittaa vähemmän virheitä, etsimistä ja korjaamista.

3

Kun halutaan tehdä laskuttamisesta ennen näkemättömän helppoa

Yksi ja ainoa, mutta sitäkin monipuolisempi laskutusjärjestelmä tekee laskuttamisesta helppoa. Kun laskutus automatisoidaan, saat saatavat käyttöösi nopeammin. Lisäksi säästät aikaa ja vältyt virheiltä, kun kirjanpito muodostuu sähköisen myyntilaskukäsittelyn myötä automaattisesti.

Olipa yrityksesi suuri tai pieni, reaaliaikaisen kassavirtanäkymän avulla pysyt ajan tasalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Ohjelma muistuttaa erääntyvistä ja maksamattomista laskuista, jolloin laskujen maksaminen ei unohdu ja saatavien seuranta on helppoa.

Kaiken lisäksi laskutusohjelmisto säilyttää kaikki laskutuksen tapahtumat lain vaatiman ajan. Voit siis luopua laskumapeista ja paperiarkistoista kokonaan.

4

Kun on aika heittää hyvästit työläälle palkanlaskentaprosessille

Netvisorissa tietojen koostaminen palkanlaskentaa varten on helppoa. Automaation avulla kootaan tarvittavat tiedot työajoista ja laskentaperusteista palkanlaskentaan. Näet omalta hallintapaneeliltasi tärkeimmät raportit sekä käsittelyä ja huomiota vaativat tehtävät. Tämä vähentää palkanlaskijan manuaalista työtä ja raportointiin käytettyä aikaa.

Netvisorissa voit hyväksyä ja lähettää palkkalaskelmat sähköisesti suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Voit myös jakaa palkkakulut automaattisesti laskentakohteille, jolloin seuraaminen ja analysointi helpottuvat. Lisäksi voit tarvittaessa hyödyntää valmiita integraatioita muihin HR-järjestelmiin.

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin on tehtävä sähköisesti. Netvisor hoitaa tulorekisteri-ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä – helppoa ja vaivatonta!

Aldian kautta pääset helposti käyttämään Netvisor-ohjelmaa. Hoidamme kaiken valmiiksi, koulutamme sinut ja opastamme mielellämme ohjelmiston käytössä – kaikissa mahdollisissa kysymyksissä. Sen jälkeen taloushallinto käykin ennenkokemattoman helpoksi.

Sinun tarvitsee vain päättää, mitä osa-alueita haluat meidän hoitavan ja mitä hoidat itse – kuljemme yrityksesi kaverina joka tapauksessa. Voit huoletta ulkoistaa meille isommankin kokonaisuuden tai hoitaa osan itse.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrittäjän arkea. Kun yrityksen kirjanpitoa hoidetaan sähköisesti, aikaa säästyy sekä asiakasyrityksessä että tilitoimistossa. Sama reaaliaikainen ja täsmällinen taloustieto on kummankin käytettävissä välittömästi, ja päällekkäinen työ osapuolten välillä poistuu. Kaikki tieto on samassa paikassa, ajan tasalla ja helposti käsillä. Saat kuukausittain ajankohtaisen kuvan yrityksesi talouden tilasta johtamisesi tueksi.

Myynti ja laskutus

Laskutusjärjestelmän avulla voit luoda laskut nopeasti ja helposti, missä ja milloin tahansa. Laskujen toimittaminen ja käsittely sähköisesti on nopeaa, joten saat suoritukset ajallaan. Järjestelmä tarjoaa sinulle aina ajan tasalla olevan laskutustilanteen. Se kohdistaa maksut automaattisesti ja hoitaa myös muistutukset puolestasi. Näin säästät sekä aikaa että rahaa käsittely- ja lähetyskuluissa. Myös sopimus- ja toistuvaislaskutus sekä älykkäät yhteydet perintätoimistoihin tehostavat ajankäyttöäsi.

Ostot ja maksuliikenne

Sähköisen järjestelmän ansiosta pääset eroon paperisista ostoslaskuista. Laskut tallentuvat järjestelmään automaattisesti, jolloin voit etsiä hintatietoja helposti ja nopeasti, valittujen kriteerien perusteella. Et tarvitse erillisiä pankkiohjelmia tai verkkopankkia, eikä laskuja tarvitse syöttää manuaalisesti. Koko laskuprosessi on käsillä samassa paikassa ja voit käsitellä ostolaskut myös mobiilisti. Automatisoitu käsittelyketju tarkastuksesta maksatukseen lisää läpinäkyvyyttä sekä raportoinnin reaaliaikaisuutta. Täsmällinen ja toimiva maksuliikenne on myös kustannustehokasta.

Raportointi ja budjetointi

Saat kaikki liiketoiminnan ohjaamiseen ja päätöksentekoon tarvittavat raportit yhdestä paikasta. Käytössäsi on reaaliaikainen tuloslaskelma, tase sekä hyödyllisimmät raportit, jotka voit valita itse. Näet helposti budjetin ja toteumatiedon eron ja voit tarkastella tapahtumia yksityiskohtaisesti. Saat selkeän kokonaiskuvan yrityksesi taloustilanteesta, sillä ohjelma kokoaa myös automaattisesti kassavirtaennusteen järjestelmässä olevien tietojen perusteella. Taloustieto on aina ajantasaista ja myös tilitoimiston käytettävissä, jolloin myös yhteistyö tehostuu.

Henkilöstö ja palkat

Kaikki palkansaajiin, työaikaan ja palkkoihin liittyvä tieto on helposti käsillä samassa paikassa muun taloustiedon kanssa. Tällöin palkanlaskennasta tulee luontevasti osa yrityksesi taloudenhallintaa. Voit hyväksyä palkat sähköisesti milloin tahansa. Voit myös jakaa palkkakulut automaattisesti laskentakohteille, jolloin seuraaminen ja analysointi helpottuvat. Lisäksi voit tarvittaessa hyödyntää valmiita integraatioita muihin HR-järjestelmiin. Netvisorin NetBoxi-toiminnolla lähetät kaikki tarvittavat tiedot turvallisesti palkanlaskentaa varten.

Työaika ja matkalaskut

Visma Netvisor -palvelun avulla yhdistät työajankirjaukset ja matkalaskut osaksi palkanlaskentaa. Voit tarkastaa ja maksaa työntekijöiden itse syöttämät työajankirjaukset ja matkalaskut ja tiedot siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan. Halutessasi voit syöttää tiedot kustannuspaikoittain. Voit syöttää, tarkastella ja hyväksyä tietoja myös mobiilisti. Työntekijäsi saavat suoritukset matka- ja kululaskuista ajallaan, kuitit pysyvät tallessa ja tiedot ovat myös laskutuksen käytettävissä.

Mobiilipalvelut

Netvisorin mobiilipalveluiden avulla voit hoitaa päivittäisiä asioita helposti liikkuessasi. Saat työntekijöiden tuntikirjaukset reaaliajassa, voit luoda matkalaskut tien päällä tai hyväksyä ja maksaa ostolaskut mobiilisti missä tahansa. Myös raporttien tarkastaminen mobiililaitteella on nopeaa. Kun kuvaat kuittisi, ne ovat luotettavasti tallessa ja ne voidaan viedä automaattisesti matkalaskulle tai käsiteltäväksi kirjanpitoon.

Valmiit Integraatiot

Netvisorin valmiiden rajapintasovellusten ansiosta valitsemiesi sovellusten yhdistäminen asiantuntijoidemme palveluihin sekä Netvisor-taloushallintoon onnistuu saumattomasti. Voit siirtää koko taloushallintosi pilveen ilman, että varsinaista toiminnanohjausta tarvitsee uudistaa. Lukuisten valmiiden integraatioiden joukkoon kuuluvat mm. työajanhallintaan, kassajärjestelmiin, verkkokauppaan ja toiminnanohjaukseen liittyvät palvelut. Lisätietoja sekä kattavan listauksen käytettävissä olevista rajapinnoista löydät Netvisor Marketplacesta.

Haluatko hoitaa koko taloushallintosi helposti ja tehokkaasti?

Sovi esittely