Aldia on tilitoimisto, joka tekee taloushallinnostasi helppoa ja hyödyllistä

Aldia on tilitoimisto, joka tekee taloushallinnostasi helppoa ja hyödyllistä

Palvelumme on huolenpitoa. Huolehdimme oma-aloitteisesti kaikista yrityksen velvoitteista ja reagoimme aina tarpeen vaatiessa.

Palvelumme on neuvontaa. Havainnoimme asiakkaidemme taloutta aktiivisesti ja annamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön.

Tiina Raatikainen
Toimitusjohtaja, Aldia Oy

Näissä voimme auttaa

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito tarkoittaa tilannetta, jossa käytät tilitoimiston kanssa samaa ohjelmaa ja kaikki kirjanpitoaineisto kulkee sähköisesti. Tallennustyö ja päällekkäiset työvaiheet asiakkaan ja tilitoimiston välillä jäävät pois. Tieto päivittyy järjestelmässä ajantasaisesti aina raportointiin asti. Sinulla ja tilitoimistolla on pääsy samaan reaaliaikaiseen taloustietoon, missä ja milloin tahansa.

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Meiltä saat käyttöösi nykyaikaisen ja luotettavan Visma Netvisor-ohjelmiston. Netvisorilla säästät rahaa, aikaa ja luontoa. Toteutamme sinulle Netvisorin käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella ja koulutamme sinut ohjelman käyttöön. Tuotamme sinulle myös käytön aikaiset neuvonta- ja tukipalvelut.

Verotuksen neuvontapalvelut

Neuvomme sinua aktiivisesti kaikissa verotukseen liittyvissä asioissa. Huolehdimme oma-aloitteisesti yrityksesi lakisääteisistä velvoitteista. Olemme apunasi tarvittaessa erilaisissa verotukseen liittyvistä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Optimoimme verotustasi sekä yrityksen että yrittäjän edun huomioiden.

Talouden raportointi ja neuvonta

Ajantasaisen raportoinnin myötä kassa- ja tulostilanteet ovat aina nähtävilläsi. Sinulla on käytettävissä liiketoimintasi oikea tulos joka kuukausi. Raporteista pääset porautumaan tapahtumiin ja näet helposti, mistä luvut ovat syntyneet. Pystymme neuvomaan sinua talouden eri asioissa helposti molempien käytössä olevan reaaliaikaisen taloustiedon avulla.

Palkanlaskenta

Palvelussamme palkanlaskenta on kätevästi osa taloushallintoa. Laskemme TES:n mukaiset palkat ja tiedot siirtyvät suoraan kirjanpitoon tarvittaessa kustannuspaikoittain. Palkanlaskennan lisäksi sinulla on mahdollisuus ottaa palvelussamme käyttöön työajankirjaus- ja matkalaskutyökalu.

Henkilökohtainen palvelu

Tuotamme kaiken palvelumme henkilökohtaisesti sinulle. Nimeämme sinulle henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka toimii aktiivisesti ja joustavasti huolehtien asioista ja auttaen tarvittaessa. Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja taloushallinnon ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Tai soita 040 512 8680

Asiakkaanamme...

Hoidat asiat mistä päin maailmaa tahansa

Säästät tehokasta työaikaa jopa tunnin päivässä

Koko taloushallinto on yhdessä järjestelmässä

Maksimoit säästöt verotuksen optimoinnilla

Osaat tehdä oikeita johtopäätöksiä

Minimoit virheet kirjanpidossa

10 lupausta

  • Kumppani – Olemme asiakkaillemme kumppani ja pidämme asiakkaisiimme yhteyttä aktiivisesti.
  • Henkilökohtainen palvelu – Nimeämme asiakkaillemme oman kirjanpitäjän, jonka puoleen on helppo kääntyä aina tarvittaessa.
  • Asiantuntijuus – Pidämme ammattitaitoamme yllä koulutuksilla. Valitsemme joukkoomme ammattilaisia, jotka perehdytämme huolellisesti.
  • Luotettavuus – Huomioimme yrittäjää, ajamme asiakkaidemme etua oma-aloitteisesti ja ansaitsemme luottamuksen toiminnallamme.
  • Järjestelmä – Hoidamme kumppanuuttamme Visman kanssa huolella ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla ohjelman kehityksestä.
  • Erikoisosaaminen – Ylläpidämme sähköisen taloushallinnon erikoisosaamistamme ja pysymme kehityksen kärjessä.
  • Nopeus – Vastaamme asiakkaidemme pyyntöihin nopeasti ja olemme helposti tavoitettavissa.
  • Kehittyvä palvelu – Kehitämme prosessejamme jatkuvasti ja huolehdimme prosessien toimivuudesta ja tehokkuudesta.
  • Ajantasaisuus – Teemme yrityksesi kirjanpitoa ajan tasalla ja huolellisesti. Huolehdimme lakisääteiset velvoitteesi pyytämättä ja määräajassa.
  • Raportointi – Tuotamme luotettavia kirjanpidon raportteja kuukausittain. Pyydettäessä räätälöimme omaan liiketoimintaasi suunniteltuja raportteja.