Controller-palvelut

Taloustiedon raportointi sisältyy kuukausittaiseen palveluumme. Myyntiraportit, tulosraportit ja kassavirtaennusteen saat Netvisorista automaattisesti ajan tasaisen taloustiedon perusteella. Myös budjetointi ja tulosennusteet onnistuvat kätevästi asiantuntijoidemme avulla. Mikäli haluat yrityksellesi räätälöityjä raportteja, teemme niitä mielellämme toiveesi mukaan. Yrityksesi taloustietoa on mahdollista siirtää laadukkaiden raportointi-integraatioiden avulla valitsemaasi työkaluun ja näin saat sinulle tarpeelliset raportit jatkossa automaattisesti käyttöösi. Asiantuntevan palvelumme avulla pääset tekemään entistä parempia päätöksiä yrityksesi johtamisessa.

Miksi kannattaa valita tilitoimistoksi Aldia?

Olemme henkilökohtaisesta palvelusta tunnettu, tamperelainen Netvisor-tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen controller-palveluiden lisäksi sähköisen taloushallinnon ja palkkahallinnon palvelut ja palvelee asiakkaitaan yritysjärjestelyissä sekä verosuunnittelussa ja -neuvonnassa. Me tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä täydellä volyymilla omaan tekemiseensä ja menestyä avullamme. Lue lisää »

”Kuukausikirjanpito on erittäin ammattitaitoista ja luotettavaa. On mukavaa, että meillä on oma kirjanpitäjä myös kirjanpidon ulkoistuksen jälkeen. Myös konsultaatio on ollut arvokasta, ja vaikka kaikkia vastauksia ei olisi välittömästi käsillä, voimme luottaa siihen, että Aldia ottaa asioista selvää ja toimittaa tarvittavan tiedon tehokkaasti” Lue koko asiakastarina »

– Anna Sajakorpi, Sajas Group

Esimerkkejä johdon laskentatoimen controller-palveluista:

 • Ajantasainen taloustieto ja raportointi
 • Järjestelmäasiat, muutosprojektit
 • Taloushallinnon prosessit
 • Taloustiedon tuottaminen ja analysointi
 • Maksuliikenne ja kassanhallinta
 • Tulosbudjetointi ja -ennuste
 • Rahoitusbudjetointi ja -laskelmat
 • Kannattavuuslaskenta
 • Tunnuslukulaskenta
 • Investointilaskelmat
 • Kassavirtalaskelmat
 • Yrityksen hallinnon asiakirjat
 • Konsernitilinpäätökset ja -laskelmat
 • Yrityskohtainen raportointi
 • Taloushallinnon muut asiantuntijapalvelut
Aldian toimistotilat

Laskentatoimesta tukea johdon päätöksentekoon

Sisäisen laskentatoimen controller-palvelut tuovat lisätukea johdon päätöksentekoon. Ajantasaista taloustietoa päästään hyödyntämään kustannustehokkaasti kirjanpitopalvelun luonnollisena jatkeena. Kassavirtaennuste kertoo yrityksen tulevan kassatilanteen ja auttaa hallinnoimaan yrityksen rahavirtoja. Kuukausittaisen tulosbudjetoinnin ansiosta tiedät kuluvan tilikauden tuloksen ja osaat ennakoida verotusta. Controller-palvelumme voidaan räätälöidä aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kun talousasiat ovat hallinnassa, kasvuyritykset saavat mahdollisuuden kasvaa hallitusti ja yrittäjät voivat keskittyä yrityksen johtamiseen.

Siirtyminen Aldialle on tehty mahdollisimman helpoksi. Asiantuntijamme opastavat jokaisessa vaiheessa.

1. Tapaaminen
Tapaaminen, lähtötilanteen kartoitus ja palvelusuunnitelma
2. Sopimus
Tilitoimistopalvelun siirto puolestasi nopeimmillaan jopa viikossa
3. Käyttöönotto
Palvelun käyttöönotto ja tietojen siirto.
4. Koulutus
Koulutus järjestelmän käyttöön ja tutustuminen omaan kirjanpitäjääsi
5. Valmis palvelu
Käytössäsi valmis palvelu, Netvisor-käytön tukipalvelu ja asiantuntijatiimi

Aldia on täynnä vahvaa osaamista

Yhteensä aldialaisilla on peräti 220 vuotta alan kokemusta – lisäksi me olemme kaikki korkeasti koulutettuja tilitoimistoalan huippuosaajia. Meillä teitä auttavat menestymään mm. kirjanpitäjät (KLT), kauppatieteen maisterit, palkanlaskijat ja palkkahallinnon asiantuntijat (PHT) sekä kaikki muut alansa osaajat.

Voit tutustua meihin tarkemmin yhteystiedot-sivulla.

Aldia on tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin. Olemme varmistaneet, että työntekijöillämme on kiva tulla töihin, koska se heijastuu suoraan asiakkaidemme saamaan palveluun. Kiistattoman saamisen lisäksi kaiken taustalla on, että töitä tehdään kivalla fiiliksellä.

Toimivat prosessimme ja yhtenäiset toimintatapamme auttavat meitä tekemään tasaista, laadukasta työtä ja käyttämään aikamme tehokkaasti tärkeimpiimme, asiakkaisiimme.

Aldia on erikoistunut käyttämään taloushallinnon työkaluna ainoastaan Netvisoria. Koska meistä jokainen tuntee Netvisorin kuin omat taskumme, pystymme palvelemaan asiakkaita fiksusti, tehokkaasti ja selkeästi.

Erityisesti me ymmärrämme yrittäjien maailmaa. Teemme kaiken yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja valmiiksi – myös ne kiireelliset toimeksiannot. Aldian ketterä koko on yksi suurista vahvuuksistamme. Meillä et jää tuuliajoille. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää sähköisen tilitoimiston palveluista, ota meihin yhteyttä.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö (palvelut)

Onko yritykselläsi jo Netvisor-ohjelma käytössä?(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)