Palvelut

Netvisor-tilitoimisto

Me olemme Netvisor-tilitoimisto eli se kumppani, jonka kautta saat alan toimivimman järjestelmän käyttövalmiina avaimet käteen -ratkaisuna koulutuksineen ja tukipalveluineen. Netvisor on tehokas, täsmällinen ja nykyaikainen ratkaisu yrityksesi taloushallinnon hoitamiseen. Kerromme mielellämme lisää!

Ohjelmiston edut

  • Asiakkaan tarpeisiin mukautuva kokonaisuus
  • Helppo ja nopea kirjautuminen
  • Käyttäjäkohtaiset oikeudet ja näkymät
  • Ohjelma käytettävissä mobiilisti
  • Jaettava työpöytä tilitoimiston kanssa
  • Järjestelmän toimitus käyttövalmiina
  • Käyttöönotto, koulutus ja tukipalvelut
  • Päivitykset, ylläpito ja varmistukset
  • Satoja valmiita rajapintoja muihin järjestelmiin

Lue lisää ohjelmistosta >>

Miksi taloushallintoa kannattaa pyörittää Netvisorin kautta?

Kun tilitoimisto ja asiakas käyttävät samaa järjestelmää, päivittäinen työ tehostuu. Jaettavan työpöydän ansiosta tiedon käsittely ja tulkinta yhdessä on joustavaa ja nopeaa. Järjestelmän käyttöönotto sekä päivittäinen käyttö on helppoa ja ajasta tai paikasta riippumatonta.

Laajat rajapintamahdollisuudet, käytön helppous, talouden ja palkkojen löytyminen samasta paikasta sekä maksimaalinen automatiikan hyödyntäminen tekevät Netvisorista resurssitehokkaan ja kattavan huipputyökalun, joka kehittyy jatkuvasti. Netvisor-tilitoimiston kanssa saat ohjelmistosta kaiken hyödyn irti.

Miksi Netvisor-tilitoimistoksi Aldia?

Aldia on Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimisto. Olemme erikoistuneet Netvisor-palveluun vuodesta 2007 ja toimimme Netvisor-jälleenmyyjänä.

Palvelumme sisältää Netvisor-koulutuksen ja kattavat tukipalvelut. Et jää ohjelmiston käyttöönoton tai käytön kanssa yksin, vaan saat meiltä aina henkilökohtaisen avun. Netvisor-tilitoimistona haluamme, että järjestelmä palvelee tarpeitasi mahdollisimman hyvin ja pääset ajantasaisiin tietoihin käsiksi missä ja milloin haluat. Paperittomuus tekee myös sähköisen arkiston selaamisesta helppoa, sillä kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta.

Aldia on Tampereella sijaitseva täyden palvelun tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani, joka tuntee asiansa, tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja pyrkii asiakkaansa menestymiseen. Autamme kaikissa asioissa aina verotuksesta palkkalaskelmiin ja muihin taloushallinnan koukeroihin. Kysy meiltä juuri sinun yrityksesi sopivaa pakettia!

Pyydä tarjous >>