Palvelut

Netvisor-tilitoimisto

Me olemme Netvisor-tilitoimisto eli se kumppani, jonka kautta saat alan toimivimman järjestelmän käyttövalmiina avaimet käteen -ratkaisuna koulutuksineen ja tukipalveluineen. Netvisor on tehokas, täsmällinen ja nykyaikainen ratkaisu yrityksesi talous- ja palkkahallinnon hoitamiseen. Kerromme mielellämme lisää!

Ohjelmiston edut

  • Asiakkaan tarpeisiin mukautuva kokonaisuus
  • Helppo ja nopea kirjautuminen
  • Käyttäjäkohtaiset oikeudet ja näkymät
  • Ohjelma käytettävissä mobiilisti
  • Jaettava työpöytä tilitoimiston kanssa
  • Järjestelmän toimitus käyttövalmiina
  • Käyttöönotto, koulutus ja tukipalvelut
  • Päivitykset, ylläpito ja varmistukset
  • Satoja valmiita rajapintoja ulkoisiin järjestelmiin

Lue lisää ohjelmistosta >>

Miksi Netvisor-tilitoimistoksi Aldia?

Aldia on Netvisor Premium Plus Partner -tilitoimisto. Olemme erikoistuneet Netvisor-palveluun vuodesta 2007 ja toimimme Netvisor-jälleenmyyjänä. Tilitoimistossamme on yhteensä 80 vuotta Netvisorin käyttökokemusta, 13 kirjanpidon Netvisor-sertifikaatin suorittanutta ja 7 palkanlaskennan Netvisor-sertifikaatin suorittanutta osaajaa. Asiakkaanamme saat parhaan tuen ja käyttökokemuksen Netvisorin automaatiosta.

Palvelumme sisältää Netvisor-koulutuksen ja kattavat tukipalvelut. Et jää ohjelmiston käyttöönoton tai käytön kanssa yksin, vaan saat meiltä aina henkilökohtaisen avun. Netvisor-tilitoimistona haluamme, että järjestelmä palvelee tarpeitasi mahdollisimman hyvin ja pääset ajantasaisiin tietoihin käsiksi missä ja milloin haluat. Paperittomuus tekee sähköisen arkiston selaamisesta helppoa, sillä kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta.

Aldia on Tampereella sijaitseva täyden palvelun tilitoimisto ja taloushallinnon kumppani, joka tuntee asiansa, tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja pyrkii asiakkaansa menestymiseen. Autamme kaikissa asioissa aina verotuksesta palkkalaskelmiin ja muihin taloushallinnon koukeroihin. Kysy meiltä juuri sinun yrityksellesi sopivaa pakettia!

Miksi taloushallintoa kannattaa pyörittää Netvisorin kautta?

Kun tilitoimisto ja asiakas käyttävät samaa järjestelmää, päivittäinen työ tehostuu. Jaettavan työpöydän ansiosta tiedon käsittely ja tulkinta yhdessä on joustavaa ja nopeaa. Järjestelmän käyttöönotto sekä päivittäinen käyttö on helppoa sekä ajasta ja paikasta riippumatonta.

Netvisor-järjestelmä on resurssitehokas ja kattava huipputyökalu, koska sillä on laajat rajapintamahdollisuudet, sen käyttö on helppoa ja talous ja palkat löytyvät samasta paikasta. Netvisor hyödyntää automatiikkaa maksimaalisesti ja kehittyy siinä jatkuvasti. Netvisor-tilitoimiston kanssa saat ohjelmistosta kaiken hyödyn irti.

Aldia on täynnä vahvaa osaamista

Olemme henkilökohtaisesta palvelusta tunnettu, tamperelainen tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan myös verosuunnittelussa ja -neuvonnassa. Me tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä täydellä volyymilla omaan tekemiseensä ja menestyä avullamme.

Yhteensä aldialaisilla on peräti 220 vuotta alan kokemusta – lisäksi me olemme kaikki korkeasti koulutettuja tilitoimistoalan huippuosaajia. Meillä teitä auttavat menestymään mm. kirjanpitäjät (KLT), kauppatieteen maisterit, palkanlaskijat ja palkkahallinnon asiantuntijat (PHT) sekä kaikki muut alansa osaajat.

Voit tutustua meihin tarkemmin täällä.

Aldia on tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin. Olemme varmistaneet, että työntekijöillämme on kiva tulla töihin, koska se heijastuu suoraan asiakkaidemme saamaan palveluun. Kiistattoman osaamisen lisäksi kaiken taustalla on, että töitä tehdään kivalla fiiliksellä.

Toimivat prosessimme ja yhtenäiset toimintatapamme auttavat meitä tekemään tasaista, laadukasta työtä ja käyttämään aikamme tehokkaasti tärkeimpiimme, asiakkaisiimme.

Aldia on erikoistunut käyttämään taloushallinnon työkaluna ainoastaan Netvisoria. Koska meistä jokainen tuntee Netvisorin kuin omat taskumme, pystymme palvelemaan asiakkaita fiksusti, tehokkaasti ja selkeästi.

Erityisesti me ymmärrämme yrittäjien maailmaa. Teemme kaiken yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja valmiiksi – myös ne kiireelliset toimeksiannot. Aldian ketterä koko on yksi suurista vahvuuksistamme. Meillä et jää tuuliajoille.

Pyydä tarjous >>