Sujuvaa palkkahallintoa automatiikkaa hyödyntäen

Teemme palkkahallinnon prosessin asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Osaava palkkatiimimme yhdessä Netvisorin automaation kanssa mahdollistavat helpon ja nopean palkkaprosessin, jolloin asiakkaamme säästävät omaa aikaansa ja palkat tulevat ajallaan ja oikein maksetuiksi. Palkanlaskennan tiedot yhdistyvät saumattomasti taloushallintoon kaikissa palvelupaketeissamme. Valitse henkilökohtaisen palvelun Aldia!

Miksi kannattaa valita tilitoimistoksi Aldia?

Olemme henkilökohtaisesta palvelusta tunnettu, tamperelainen Netvisor-tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen palkkahallinnon palveluiden lisäksi sähköisen taloushallinnon palvelut, controller-palvelut ja palvelee asiakkaitaan yritysjärjestelyissä sekä verosuunnittelussa ja -neuvonnassa. Me tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä täydellä volyymilla omaan tekemiseensä ja menestyä avullamme. Lue lisää »

”Parasta Aldiassa on suoritusvarmuus. Voin olla varma, että siellä hoituu ja turha huoli palkanlaskennasta on pois. Aldian kanssa asiointi on aina mutkatonta. He ovat helposti lähestyttäviä ja palvelu on joustavaa ja nopeaa. Vaikka emme olekaan tavanneet henkilökohtaisesti, on kaikki hoitunut etänä, sähköisesti aina sopimuksen teosta lähtien.” Lue koko asiakastarina »

– Harri Puolitaival, Päivärinteen Timantti Oy, hoivakoti Onnenrinne

”Netvisor tuntui meille sopivimmalta järjestelmältä, joten aloimme etsiä tilitoimistoa, joka hallitsee sen käytön. Toiminta on sujuvaa ja kommunikaatio kulkee. Jos tarvitaan konsultatiivisempaa otetta, niin Aldialta löytyvät myös asiantuntijaratkaisut. Jos jokin asia mietityttää, niin saamme heiltä aina vastauksen. Näiden yhdeksän vuoden aikana kumppanuutemme Aldian kanssa on toiminut niin hienosti, ettei meillä ole edes halua katsella muualle” Lue koko asiakastarina »

– Tuomas Schwartz, Integrata

Palkkahallinnon palvelut

Palvelupaketti

 • Oma palkka-asiantuntija käytettävissäsi
 • Palkanlaskenta TES:n mukaan
 • Työaikatietojen siirto ulkoisesta järjestelmästä
 • Palkkalaskelminen luonti ja tarkastus
 • Laskentakohteiden käsittely palkanlaskennassa
 • Palkkojen maksatus ja palkkatietoilmoitus
 • Palkkalaskelmien toimitus palkansaajan verkkopankkiin
 • Lomapalkkalaskenta
 • Lomapäivien ja poissaolojen käsittely ja seuranta
 • Työajantasauspäivien ja -saldojen seuranta
 • Tulorekisteriasiointi ja -ilmoitukset
 • Kirjanpitoaineiston tuottaminen palkkatiedoista
 • Palkkojen sivukulujen laskenta kirjanpitoon kuukausittain
 • Sähköinen raportointi ja arkistointi

Lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi:

 • Omaveroasiointi
 • Vakuutusasiat
 • Palkkatietojen muutokset ja uudelleen käsittely
 • Ay-asiat, Kela- ja ulosottoasiat
 • Palkkatukiasiat
 • Palkka- ja työtodistukset
 • Työehtosopimusten tulkinta ja selvitykset
 • Muut palkkahallinnon palvelut
netvisor tilitoimisto

Luotettava palkanlaskenta

Meillä on pitkä kokemus Netvisor-palkanlaskentajärjestelmästä ja prosessimme ovat automatisoituja sekä luotettavia. Yrityksesi palkanlaskenta tapahtuu oikein ja aikataulussa, kun älykkäät järjestelmämme ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Jos sinulla on käytössäsi jokin ulkoinen työaikajärjestelmä, pystymme siirtämään hyväksytyt tiedot toisesta ohjelmistosta rajapinnan avulla Netvisoriin.

Palkkahallinnon tamperelainen erikoisosaaja

Kun luovutat palkkoihin liittyvän riskienhallinnan palkkahallinnon ammattilaisten käsiin, yrityksesi palkanmaksu toimii automaattisesti ja ajankäyttösi tehostuu. Ota meihin yhteyttä, niin etsimme tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Toimimme Tampereelta käsin, mutta palvelemme yrityksiä ympäri Suomen.

”Aldiassa arvostan kaikkein eniten sitä, että saan sieltä nopeasti apua ja tietoa, kun niitä tarvitsen. Olen oman alani asiantuntija ja he ovat omansa. Näin homma toimii parhaiten. Heidän kanssaan on todella mutkatonta tehdä yhteistyötä. Olen saanut apua myös monissa palkanmaksuun ja esimerkiksi äitiyslomien tukiin liittyvissä asioissa. Meitä ei jätetä pulaan, vaan Aldialle myös asiakkaan menestyminen on tärkeää” Lue koko asiakastarina »

– Tuula Aalto, Aalto Clean

Ulkoista koko palkkaprosessi Aldialle

Palkkapalveluiden ulkoistaminen on nykyaikaista ja tehokasta. Kun ulkoistat palkkaprosessin Aldialle, saat oman palkka-asiantuntijan käyttöösi. Sähköinen raportointi ja arkistointi tekee tiedonhallinnasta ja -käsittelystä helppoa, sillä sama tieto on tilitoimiston ja asiakkaan saatavilla.

Mobiilikäyttöinen työajankirjaus sekä mobiilityökalulla toimitettavat matka- ja kululaskut helpottavat yrityksesi arkea. Kustannustehokas järjestelmä tekee taloushallinnosta ja palkanlaskennasta nopeaa ja vaivatonta.

Siirtyminen Aldialle on tehty mahdollisimman helpoksi. Asiantuntijamme opastavat jokaisessa vaiheessa.

1. Tapaaminen
Tapaaminen, lähtötilanteen kartoitus ja palvelusuunnitelma
2. Sopimus
Tilitoimistopalvelun siirto puolestasi nopeimmillaan jopa viikossa
3. Käyttöönotto
Palvelun käyttöönotto ja tietojen siirto.
4. Koulutus
Koulutus järjestelmän käyttöön ja tutustuminen omaan kirjanpitäjääsi
5. Valmis palvelu
Käytössäsi valmis palvelu, Netvisor-käytön tukipalvelu ja asiantuntijatiimi

Aldia on täynnä vahvaa osaamista

Yhteensä aldialaisilla on peräti 220 vuotta alan kokemusta – lisäksi me olemme kaikki korkeasti koulutettuja tilitoimistoalan huippuosaajia. Meillä teitä auttavat menestymään mm. kirjanpitäjät (KLT), kauppatieteen maisterit, palkanlaskijat ja palkkahallinnon asiantuntijat (PHT) sekä kaikki muut alansa osaajat.

Voit tutustua meihin tarkemmin täällä.

Aldia on tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin. Olemme varmistaneet, että työntekijöillämme on kiva tulla töihin, koska se heijastuu suoraan asiakkaidemme saamaan palveluun. Kiistattoman saamisen lisäksi kaiken taustalla on, että töitä tehdään kivalla fiiliksellä.

Toimivat prosessimme ja yhtenäiset toimintatapamme auttavat meitä tekemään tasaista, laadukasta työtä ja käyttämään aikamme tehokkaasti tärkeimpiimme, asiakkaisiimme.

Aldia on erikoistunut käyttämään taloushallinnon työkaluna ainoastaan Netvisoria. Koska meistä jokainen tuntee Netvisorin kuin omat taskumme, pystymme palvelemaan asiakkaita fiksusti, tehokkaasti ja selkeästi.

Erityisesti me ymmärrämme yrittäjien maailmaa. Teemme kaiken yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja valmiiksi – myös ne kiireelliset toimeksiannot. Aldian ketterä koko on yksi suurista vahvuuksistamme. Meillä et jää tuuliajoille. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää sähköisen tilitoimiston palveluista, ota meihin yhteyttä.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö (palvelut)

Onko yritykselläsi jo Netvisor-ohjelma käytössä?(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)