Yrityksen veroneuvonta ja verosuunnittelu

Tarjoamme yrityksen verotuksen tärkeimmät palvelut, eli veroneuvonnan ja verosuunnittelun, sinulle automaattisesti osana taloushallinnon palvelupakettejamme. Näin säästyt veroihin liittyviltä yllätyksiltä. Palvelupaketteihimme kuuluvien palveluiden lisäksi tarjoamme lisäpalveluita tarpeesi mukaan. Tutustu palveluidemme sisältöihin alla!

Miksi kannattaa valita tilitoimistoksi Aldia?

Olemme henkilökohtaisesta palvelusta tunnettu, tamperelainen Netvisor-tilitoimisto. Tarjoamme verotuksen asiantuntijapalveluiden, kuten yrityksen verosuunnittelu ja veroneuvonta, lisäksi palkkahallinnon, sähköisen taloushallinnon ja controllerin palveluita sekä palvelemme yritysjärjestelyissä. Tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä täydellä volyymilla omaan tekemiseensä ja menestyä avullamme. Lue lisää »

”Taloushallinnon asiantuntija on oman ammattitaidon jälkeen tärkein asia yrityksen pyörittämisessä. Jo ensi tapaamisesta jäi hyvä kuva ja tunne siitä, että tietää mihin on ryhtymässä. Aldia tarkkailee markkinatilannetta ja auttaa pysymään askeleen edellä veroissa ja muissa.” Lue koko asiakastarina »

– Kari Salminen, Villa

Yrityksen verosuunnittelu, veroneuvonta ja muut asiantuntijapalvelut

Teemme yritysten verosuunnittelua ja veroneuvontaa, jossa huomioimme sekä yrittäjän että yrityksen näkökulman. Autamme sinua erilaisissa veroasioissa, kuten ennakkoratkaisuhakemuksissa, poikkeuslupahakemuksissa, Verohallinnolle laadittavissa vastineissa sekä muissa yritysverotuksen asiantuntijuutta vaativissa tilanteissa.

Palvelupaketteihimme sisältyvät palvelut:

 • Asiakkaan ohjaus ja neuvonta veroasioissa
 • ALV-laskenta ja ilmoittaminen
 • Arvonlisäveron yhteenvetoilmoitus
 • Tulorekisterasiat
 • Verojen maksuliikenne ja seuraaminen
 • Omaveron seuraaminen
 • Ennakkoverojen oikeellisuuden seuranta
 • Tuloveroilmoituksen huolellinen tekeminen

Lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi:

 • Ennakkoverojen muutosasiat
 • Verohallinnon selvityspyyntöihin vastaaminen
 • Verotuksen optimointilaskelmat
 • Palkkaa vai osinkoa -laskelmat
 • Rakennusalan ilmoitukset
 • Osinkojen, korkojen, osuuksien ennakonpidätysasiat
 • Varainsiirtovero-, arpajaisvero- ja lahjaveroasiat
 • ALV-ohjauksen hakeminen
 • Verotarkastuksissa avustaminen
 • Ennakkoratkaisuhakemukset
 • Verotuksen oikaisut
 • Vastineet ja selvitykset Verohallinnolle

Verojen suunnittelu ja optimointi säästää rahaa

Kun kirjanpito on oikein ja ajan tasalla, ei yritykselle tule yllättäviä veroseuraamuksia. Reaaliaikainen taloustieto mahdollistaa verosuunnittelun ja tulevien verojen huomioimisen myös yrityksen kassabudjetissa.

Yrityksen veroneuvonta ja verosuunnittelu auttavat sinua ennakoimaan ja hallinnoimaan yrityksesi taloutta sekä optimoimaan verotusta. Räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaan, jolloin maksimoit palvelumme kustannustehokkuuden.

Verotuksen asiantuntijapalveluihin voi sisältyä esimerkiksi:

 • Arvonlisäveroasiat
 • Ennakkoveroasiat
 • Verotarkastuksessa avustaminen
 • Ennakkoratkaisuhakemukset
 • Tappioiden vähennysoikeuden hakeminen
 • Vastineet ja selvitykset Verohallinnolle

Mikäli haluat kuulla lisää veroneuvonnasta tai -suunnittelusta ja siitä, mitä etuja se voi tuoda yrityksellesi, ota meihin yhteyttä!

Siirtyminen Aldialle on tehty mahdollisimman helpoksi. Asiantuntijamme opastavat jokaisessa vaiheessa.

1. Tapaaminen
Tapaaminen, lähtötilanteen kartoitus ja palvelusuunnitelma
2. Sopimus
Tilitoimistopalvelun siirto puolestasi nopeimmillaan jopa viikossa
3. Käyttöönotto
Palvelun käyttöönotto ja tietojen siirto.
4. Koulutus
Koulutus järjestelmän käyttöön ja tutustuminen omaan kirjanpitäjääsi
5. Valmis palvelu
Käytössäsi valmis palvelu, Netvisor-käytön tukipalvelu ja asiantuntijatiimi

Aldia on veroneuvonnan ja suunnittelu ammattilainen Tampereella

Yhteensä aldialaisilla on peräti 220 vuotta alan kokemusta – lisäksi olemme kaikki korkeasti koulutettuja tilitoimistoalan huippuosaajia. Meillä sinua auttavat menestymään mm. kirjanpitäjät (KLT), kauppatieteen maisterit, palkanlaskijat ja palkkahallinnon asiantuntijat (PHT) sekä kaikki muut alansa osaajat.

Voit tutustua meihin tarkemmin yhteystiedot-sivulla >>

Aldia on tamperelainen tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin. Olemme varmistaneet, että työntekijöillämme on kiva tulla töihin, koska se heijastuu suoraan asiakkaidemme saamaan palveluun. Kiistattoman osaamisen lisäksi kaiken taustalla on, että töitä tehdään kivalla fiiliksellä.

Toimivat prosessimme ja yhtenäiset toimintatapamme auttavat meitä tekemään tasaista, laadukasta työtä ja käyttämään aikamme tehokkaasti tärkeimpiimme, asiakkaisiimme.

Aldia on erikoistunut käyttämään taloushallinnon työkaluna ainoastaan Netvisoria. Koska meistä jokainen tuntee Netvisorin kuin omat taskumme, pystymme palvelemaan asiakkaita fiksusti, tehokkaasti ja selkeästi.

Erityisesti me ymmärrämme yrittäjien maailmaa. Teemme kaiken yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja valmiiksi – myös ne kiireelliset toimeksiannot. Aldian ketterä koko on yksi suurista vahvuuksistamme. Meillä et jää tuuliajoille.

Suomen Terveysravinto Oy oli vielä vuonna 2013 pieni, D-vitamiinia puhelimitse kaupannut yritys, jonka korvantaustat olivat tuskin kuivuneet, kun huomattiin, että kirjanpidon kanssa oltiin vakavissa ongelmissa. Tänään yrityksen toimitusjohtaja, Matti Kankaanniemi muistelee tuota aikaa jo hieman huvittuneena. Silloin ei naurattanut, sillä yritys kävi lähellä konkurssia heikkolaatuisesti hoidetun taloushallinnon takia. Niin vaan kävi, että lopulta epämääräisestä, konkurssin partaalla olleesta  autotallifirmasta kasvoi kansainvälinen konserni, jolla on useita yhtiöitä yhdeksässä eri maassa.

Tyytyväisyytemme näkyy ennen kaikkea siinä, että luotamme Aldiaan yhä uudestaan ja uudestaan. Tällainen joka tilanteessa proaktiivisesti toimiva tilitoimisto on kullanarvoinen. Skippaamme kylmästi muut palveluntarjoajat, sillä meillä kaikki pitävät aldialaisista myös ihmisinä eikä nurinoita ole koskaan kuulunut. Kasvun myötä tänään, kun meillä on monimutkaisia vienti- ja tuontikuvioita ja liikevaihtomme on noin 24 miljoonaa euroa, on Tiina ohjannut yritystemme taloushallintoa hoitamaan juuri tämänkaltaisiin asioihin erikoistuneen ammattilaisen, joka on asiantuntemuksessaan ihan valtakunnallista kärkikaartia” Lue koko asiakastarina »

– Matti Kankaanniemi, Suomen Terveysravinto Oy
Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö (palvelut)

Onko yritykselläsi jo Netvisor-ohjelma käytössä?(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)