Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyt hoituvat kauttamme helposti ja sujuvasti, kun omistajuus- ja taloustiedot sekä muut tarvittavat aineistot ovat kätevästi valmiina. Laadimme aikataulun toiveidesi mukaisesti, ja käytössäsi on aina henkilökohtainen asiantuntija.

Miksi kannattaa valita tilitoimistoksi Aldia?

Olemme henkilökohtaisesta palvelusta tunnettu, tamperelainen Netvisor-tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen yritysjärjestely-palveluiden lisäksi palkkahallinnon ja sähköisen taloushallinnon palvelut, controller-palvelut sekä yrityksen verosuunnittelun ja verotuksen asiantuntijapalvelut. Me tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä täydellä volyymilla omaan tekemiseensä ja menestyä avullamme.. Lue lisää »

Suomen Terveysravinto Oy oli vielä vuonna 2013 pieni, D-vitamiinia puhelimitse kaupannut yritys, jonka korvantaustat olivat tuskin kuivuneet, kun huomattiin, että kirjanpidon kanssa oltiin vakavissa ongelmissa. Tänään yrityksen toimitusjohtaja, Matti Kankaanniemi muistelee tuota aikaa jo hieman huvittuneena. Silloin ei naurattanut, sillä yritys kävi lähellä konkurssia heikkolaatuisesti hoidetun taloushallinnon takia. Niin vaan kävi, että lopulta epämääräisestä, konkurssin partaalla olleesta autotallifirmasta kasvoi kansainvälinen konserni, jolla on useita yhtiöitä yhdeksässä eri maassa.

“Tyytyväisyytemme näkyy ennen kaikkea siinä, että luotamme Aldiaan yhä uudestaan ja uudestaan. Tällainen joka tilanteessa proaktiivisesti toimiva tilitoimisto on kullanarvoinen. Skippaamme kylmästi muut palveluntarjoajat, sillä meillä kaikki pitävät aldialaisista myös ihmisinä eikä nurinoita ole koskaan kuulunut. Kasvun myötä tänään, kun meillä on monimutkaisia vienti- ja tuontikuvioita ja liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa, on Tiina ohjannut yritystemme taloushallintoa hoitamaan juuri tämänkaltaisiin asioihin erikoistuneen ammattilaisen, joka on asiantuntemuksessaan ihan valtakunnallista kärkikaartia” Lue koko asiakastarina »

– Matti Kankaanniemi, Suomen Terveysravinto Oy

Joustavaa apua yritysjärjestelyihin

Meillä on käytettävissämme ajankohtainen tieto taloutesi tilasta. Se tekee myös yritysjärjestelyistä vaivatonta, kustannustehokasta ja joustavaa, sillä aineistoja ei tarvitse raportoida erikseen kolmannelle osapuolelle. Me tunnemme toimintasi, ja tutun asiantuntijan kanssa projektin aikataulutus sekä yksityiskohdista sopiminen on helppoa.

Aldia 20.8.18 170

Yritysjärjestely-palveluihin voi sisältyä esimerkiksi:

  • Yrityksen perustaminen
  • Yrityksen lopettaminen ja purkaminen
  • Yritysmuodon muutokset
  • Osakepääoman muutostilanteet
  • Osakeanti
  • Liiketoimintasiirto
  • Osakevaihdot
  • Sulautuminen
  • Jakautuminen
  • Yrityksen arvonmäärityslaskelmat

Siirtyminen Aldialle on tehty mahdollisimman helpoksi. Asiantuntijamme opastavat jokaisessa vaiheessa.

1. Tapaaminen
Tapaaminen, lähtötilanteen kartoitus ja palvelusuunnitelma
2. Sopimus
Tilitoimistopalvelun siirto puolestasi nopeimmillaan jopa viikossa
3. Käyttöönotto
Palvelun käyttöönotto ja tietojen siirto.
4. Koulutus
Koulutus järjestelmän käyttöön ja tutustuminen omaan kirjanpitäjääsi
5. Valmis palvelu
Käytössäsi valmis palvelu, Netvisor-käytön tukipalvelu ja asiantuntijatiimi

Aldia on täynnä vahvaa osaamista

Yhteensä aldialaisilla on peräti 220 vuotta alan kokemusta – lisäksi me olemme kaikki korkeasti koulutettuja tilitoimistoalan huippuosaajia. Meillä teitä auttavat menestymään mm. kirjanpitäjät (KLT), kauppatieteen maisterit, palkanlaskijat ja palkkahallinnon asiantuntijat (PHT) sekä kaikki muut alansa osaajat.

Voit tutustua meihin tarkemmin täällä.

”Tahdoimme taloushallintokumppanin, joka olisi sopivan kokoinen ja osaisi asiansa. Aldialla on riittävästi osaajia, mutta se ei kuitenkaan ole liian suuri, joten välitön yhteys säilyy. He ovat olleet juuri sellainen kumppani, jonka tahdoimmekin löytää. Toiminta on ollut joustavaa ja tehokasta. Myös varahenkilöjärjestelytkin toimivat tarvittaessa” Lue koko asiakastarina »

– Esko Mertsalmi, Unikie Oy

Aldia on tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin. Olemme varmistaneet, että työntekijöillämme on kiva tulla töihin, koska se heijastuu suoraan asiakkaidemme saamaan palveluun. Kiistattoman saamisen lisäksi kaiken taustalla on, että töitä tehdään kivalla fiiliksellä.

Toimivat prosessimme ja yhtenäiset toimintatapamme auttavat meitä tekemään tasaista, laadukasta työtä ja käyttämään aikamme tehokkaasti tärkeimpiimme, asiakkaisiimme.

Aldia on erikoistunut käyttämään taloushallinnon työkaluna ainoastaan Netvisoria. Koska meistä jokainen tuntee Netvisorin kuin omat taskumme, pystymme palvelemaan asiakkaita fiksusti, tehokkaasti ja selkeästi.

Erityisesti me ymmärrämme yrittäjien maailmaa. Teemme kaiken yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja valmiiksi – myös ne kiireelliset toimeksiannot. Aldian ketterä koko on yksi suurista vahvuuksistamme. Meillä et jää tuuliajoille. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää sähköisen tilitoimiston palveluista, ota meihin yhteyttä.

 
Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö (palvelut)

Onko yritykselläsi jo Netvisor-ohjelma käytössä?(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)