Palvelut

Yritysjärjestelyt

Yritysjärjestelyt hoituvat kauttamme helposti ja sujuvasti, kun omistajuus- ja taloustiedot sekä muut tarvittavat aineistot ovat kätevästi valmiina. Laadimme aikataulun toiveidesi mukaisesti, ja käytössäsi on aina henkilökohtainen asiantuntija.

Miksi kannattaa valita tilitoimistoksi Aldia?

Olemme henkilökohtaisesta palvelusta tunnettu, tamperelainen tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan myös verosuunnittelussa ja -neuvonnassa. Me tähtäämme siihen, että asiakkaamme voivat keskittyä täydellä volyymilla omaan tekemiseensä ja menestyä avullamme. Lue lisää »

Joustavaa apua yritysjärjestelyihin

Meillä on käytettävissämme ajankohtainen tieto taloutesi tilasta. Se tekee myös yritysjärjestelyistä vaivatonta, kustannustehokasta ja joustavaa, sillä aineistoja ei tarvitse raportoida erikseen kolmannelle osapuolelle. Me tunnemme toimintasi, ja tutun asiantuntijan kanssa projektin aikataulutus sekä yksityiskohdista sopiminen on helppoa.

Yritysjärjestely-palveluihin voi sisältyä esimerkiksi:

  • Yrityksen perustaminen
  • Yrityksen lopettaminen ja purkaminen
  • Yritysmuodon muutokset
  • Osakepääoman muutostilanteet
  • Osakeanti
  • Liiketoimintasiirto
  • Osakevaihdot
  • Sulautuminen
  • Jakautuminen
  • Yrityksen arvonmäärityslaskelmat

Aldia on täynnä vahvaa osaamista

Yhteensä aldialaisilla on peräti 220 vuotta alan kokemusta – lisäksi me olemme kaikki korkeasti koulutettuja tilitoimistoalan huippuosaajia. Meillä teitä auttavat menestymään mm. kirjanpitäjät (KLT), kauppatieteen maisterit, palkanlaskijat ja palkkahallinnon asiantuntijat (PHT) sekä kaikki muut alansa osaajat.

Voit tutustua meihin tarkemmin täällä.

Aldia on tilitoimisto, jossa sekä asiakkaat että työntekijät voivat hyvin. Olemme varmistaneet, että työntekijöillämme on kiva tulla töihin, koska se heijastuu suoraan asiakkaidemme saamaan palveluun. Kiistattoman osaamisen lisäksi kaiken taustalla on, että töitä tehdään kivalla fiiliksellä.

Toimivat prosessimme ja yhtenäiset toimintatapamme auttavat meitä tekemään tasaista, laadukasta työtä ja käyttämään aikamme tehokkaasti tärkeimpiimme, asiakkaisiimme.

Aldia on erikoistunut käyttämään taloushallinnon työkaluna ainoastaan Netvisoria. Koska meistä jokainen tuntee Netvisorin kuin omat taskumme, pystymme palvelemaan asiakkaita fiksusti, tehokkaasti ja selkeästi.

Erityisesti me ymmärrämme yrittäjien maailmaa. Teemme kaiken yrittäjälle mahdollisimman helpoksi ja valmiiksi – myös ne kiireelliset toimeksiannot. Aldian ketterä koko on yksi suurista vahvuuksistamme. Meillä et jää tuuliajoille.

Ota yhteyttä