Tilitoimisto Tampere

Aldia on yrittäjävetoinen kymmenen hengen tilitoimisto Tampereella, Pirkanmaan sydämessä. Hoidamme pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpidon ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, apua ja neuvoja kaikissa taloushallinnon asioissa sekä tehokkaat työkalut yrityksesi koko taloushallinnon sähköiseen hoitamiseen – milloin ja missä tahansa.

 

Tilitoimisto Tampere tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut

Huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti

Aldia huolehtii yrityksesi taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti ja vastuullisesti. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen yhteyshenkilö, joka hoitaa yrityksen kaikki tilitoimisto- ja taloushallintoasiat. Huolehdimme yrityksen lakisääteisistä velvoitteista oma-aloitteisesti ja reagoimme nopeasti asiakkaan toiveisiin. Olemme joustava paikallinen tilitoimisto, joka ajattelee asioita yrittäjän näkökulmasta – taloushallinnon tavoite on, lakisääteisten velvoitteiden lisäksi, kehittää yrityksen toimintaa ja parantaa tuottavuutta.

Tilitoimisto Tampere – monipuoliset palvelut

Sähköinen taloushallinto

Aldia on sähköinen tilitoimisto, on aina ollut. Sähköinen taloushallinto säästää yrittäjän aikaa ja näin yrityksen taloustilanne on aina myös ajan tasalla ja asiakkaan nähtävissä. Kaikki kirjanpitoaineisto kulkee saman järjestelmän kautta ja arkistoituu automaattisesti samaan järjestelmään. Siksi kaikki tiedot ovat käytettävissäsi aina, missä ja milloin tahansa.

Tilitoimisto Tampere sähköinen taloushallinto

Netvisor-ohjelmistopalvelut

Meillä on käytössä Visma Netvisor – sähköinen taloushallintojärjestelmä. Olemme Netvisor Premium Plus Partner ja toimimme myös Netvisor-jälleenmyyjänä. Netvisor on Suomen laajimmin käytetty taloushallinto-ohjelmisto. Se on luotettava ja helppokäyttöinen. Meiltä saat ohjelman käyttöönoton ”avaimet käteen”-periaatteella: koulutamme sinut ohjelman käyttöön ja saat meiltä käytönaikaiset tukipalvelut.

Talouden raportointi

Sähköisessä järjestelmässä tiedot ovat ajan tasalla ja reaaliaikaiset kassa- ja tulostilanteet ovat aina nähtävilläsi. Teemme kirjanpitoon kuukausittain kaikki tarvittavat jaksotukset, jotta käytettävissäsi on oikea tulos kuukauden loputtua. Raporteista pääset porautumaan tapahtumiin syvemmin ja näet helposti, mistä luvut ovat syntyneet.

Verotuksen neuvontapalvelut

Aldia huolehtii veroasioistasi – sekä lakisääteisistä velvoitteista että erilaisista verotukseen liittyvistä kysymyksistä ja ongelmatilanteista. Optimoimme verotusta yrityksen ja yrittäjän edun huomioiden, oma-aloitteisesti ja aktiivisesti.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on osa tilitoimisto- ja taloushallintopalveluamme. Laskemme TES:n mukaiset palkat tietojen siirtyessä suoraan sähköiseen kirjanpitoon, ja tarvittaessa kustannuspaikoittain. Palkanlaskentaan voi yhdistää kaikkialla käytössä olevan työajankirjaus- ja matkalaskutyökalun.

Tilitoimisto Tampere – Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme sinua aina henkilökohtaisesti. Jokaiselle asiakkaalle nimetään oma vastuullinen yhteyshenkilö, joka toimii aktiivisesti ja joustavasti, huolehtii yrityksesi asioista ja auttaa tarvittaessa. Kaikki kirjanpitäjämme ovat koulutettuja taloushallinnon ammattilaisia.

Aldia tarjoaa henkilökohtaista palvelua

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi

Mitä hyödyt, kun valitset Aldian?

  • Säästät tehokasta työaikaa jopa tunnin päivässä
  • Verotuksen optimoinnilla maksimoit säästöt
  • Ajantasaiset raportit – osaat tehdä oikeita päätöksiä
  • Minimoit kirjanpitovirheet
  • Hoidat taloushallintoasiat mistä päin maailmaa tahansa
  • Koko taloushallinto on yhdessä järjestelmässä

Ota yhteyttä, vastaamme 24 h kuluessa