Aldia

Aldia on perustettu 2007. Teemme sähköistä taloushallintoa PK-yrityksille. Missiomme on tehdä taloushallinnosta helppoa ja hyödyllistä asiakkaillemme. Palvelumme on paitsi kirjanpitoa, myös huolenpitoa.

Näkökulma hyvään asiakaspalveluun

Näkökulmamme on ajatella asioita yrittäjälähtöisesti. Mielestämme taloushallinto on paljon muutakin kuin kirjanpitoa, tapahtumien tiliöintiä ja veroilmoituksen tekoa. Meille se on vastuun ottamista asiakkaan talouden ajantasaisuudesta, asioiden ennakointia, oikea-aikaisuutta ja parhaan tietämyksemme jakamista asiakkaan kanssa.

Näkökulma hyvään asiakaspalveluun

Ammattitaitoinen henkilökunta

Pidämme yllä henkilökuntamme ammattitaitoa ajankohtaisilla koulutuksilla sekä sisäisellä perehdytyksellä. Henkilökuntamme on aktiivisesti mukana asiakaspalvelutoimintamme kehittämisessä. Koska Netvisor on aina ollut toimistomme käyttöön valittu työkalu, on sähköisen taloushallinnon osaamisemme huippuluokkaa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Henkilökunnan hyvinvointi

Uskomme, että hyvinvoiva työntekijä on edellytys onnistuneeseen asiakaspalveluun. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työntekijöidemme työkykyyn ja pyrimme edistämään ja pitämään yllä hyvää työhyvinvointia. Erityistä huomiota kiinnitämme työvälineisiin sekä työntekijöidemme jaksamiseen ja terveyteen. Tarjoamme työntekijöillemme päivittäin mm. superfoodeilla rikastetun proteiinismoothien sekä mahdollisuuden liikuntaan työpaikalla.

Henkilökunnan hyvinvointi

Ota yhteyttä, vastaamme 24 h kuluessa

Haluatko liittyä joukkoomme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus. Olemme aina kiinnostuneita energisistä ja hyvistä huolenpitäjistä!

Arvot jotka ohjaavat työtämme

arvostus

Arvostus

Arvostamme asiakkaitamme, itseämme ja ammattiamme.

asiakasyhteistyo

Asiakasyhteistyö

Toimimme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeistaan käsin.

nopeus

Nopeus

Vastaamme asiakkaidemme pyyntöihin nopeasti unohtamatta huolellisuutta.

nykyaikaisuus

Nykyaikaisuus

Nykyaikaisilla toimintatavoilla varmistamme asiakkaillemme parhaan palvelun ja itsellemme mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen.

tuloksellisuus

Tuloksellisuus

Toimimme tuloksellisesti varmistaen palvelumme jatkuvuuden ja syyn jatkaa työtämme.