Yritys ja ihmiset

Aldia on 15 hengen tilitoimisto Tampereella, Pirkanmaan sydämessä. Heinäkuusta 2022 lähtien olemme olleet osa TietoAkseli Groupia. Hoidamme pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpidon ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, apua ja neuvoja kaikissa taloushallinnon asioissa sekä tehokkaat työkalut yrityksesi koko taloushallinnon sähköiseen hoitamiseen – milloin ja missä tahansa.

Näkökulma hyvään asiakaspalveluun

Näkökulmamme on ajatella asioita yrittäjälähtöisesti. Mielestämme taloushallinto on paljon muutakin kuin kirjanpitoa ja veroilmoituksen tekoa. Meille se on vastuun ottamista asiakkaan talouden ajantasaisuudesta, asioiden ennakointia, oikea-aikaisuutta ja parhaan tietämyksemme jakamista asiakkaan kanssa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökunta

Kaikilla työntekijöillämme on työtehtävään sopiva koulutus. Joukossamme on kolme kauppatieteiden maisteria, seitsemän KLT-tutkinnon suorittanutta taloushallinnon asiantuntijaa ja kaksi PHT-tutkinnon suorittanut palkka-asiantuntija. Pidämme yllä henkilökuntamme osaamista ajankohtaisilla koulutuksilla sekä sisäisellä perehdytyksellä. Koska Netvisor on aina ollut ainoa tilitoimistomme käyttöön valittu työkalu, on sähköinen taloushallinto ja Netvisor-osaamisemme huippuluokkaa. Asiakaspalvelukoulutus sisältyy myös vuosittain koulutuskalenteriimme.

hyvinvointi

Henkilökunnan hyvinvointi

Uskomme, että hyvinvoiva työntekijä on edellytys onnistuneeseen asiakaspalveluun. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työntekijöidemme työkykyyn ja pyrimme edistämään ja pitämään yllä hyvää työhyvinvointia. Erityistä huomiota kiinnitämme työvälineisiin sekä työntekijöidemme jaksamiseen ja terveyteen. Tarjoamme työntekijöillemme päivittäin mm. superfoodeilla rikastetun proteiinismoothien.

Aldia työpaikkana »

Sujuvasti uuteen työhön »